NL EN

De mening van de klant is het enige dat telt!

"Zij presenteert met evenveel gemak een inhoudelijk debat als een showonderdeel. Daarmee is zij een complete moderator."

"Ze heeft ons waardevolle tips gegeven om het programma beter te maken."

"Diana gaf blijk van een uitstekende voorbereiding in de actualiteit binnen de sector. Daardoor wist zij inhoudelijk scherpe en prikkelende vragen te stellen."

"Diana is een stralende persoonlijkheid die zich goed voorbereidt, weet waar ze het over heeft, het beste haalt uit de mensen die ze interviewt & de zaal op een positieve manier betrekt bij de discussie op het podium. "

Een paar opdrachtgevers, die u voorgingen.

Het draait uiteindelijk om de klant. Lees daarom hieronder meer van uw voorgangers. 

NVB

Diana Matroos is een vakvrouw - een journaliste die de juiste vragen stelt - en met haar persoonlijkheid kan ze een evenement 'dragen'. Zij presenteert met even veel gemak een inhoudelijk debat als een showonderdeel. Daarmee is zij een complete moderator. Mede dankzij haar grondige voorbereiding en inbreng waren de mkb-top in Den Haag met uiteenlopende belangengroepen en het symposium ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging van Banken een groot succes.

Bart van Leeuwen
Hoofd Communicatie
Nederlandse Vereniging van Banken

Annemarie Jorritsma

Voorzitter MKB Nederland

Met minister Kamp en de voorzitter NVB

JAN Netwerk Event

Diana heeft echt een geweldige bijdrage geleverd aan het succes van ons eerste JANNetwerk-event.  Diana is een warme en sterke persoonlijkheid en is als dagvoorzitter niet alleen professioneel maar ook enthousiast, persoonlijk en betrokken. Ze kan fantastisch presenteren maar ook interviewen; ze luistert en vraagt door, stelt de juiste vragen. Het was een hele prettige manier van samenwerken.  

Esther Goedegebuure

Hoofdredacteur JAN Magazine

Interview met Colette Cloosterman-van Eerd, CCO Jumbo

Interview met Isa Hoes

ABN AMRO

Wij hebben Diana gevraagd als dagvoorzitter voor een groot congres van 400 zakelijke professionals. Diana gaf blijk van een uitstekende voorbereiding in de actualiteit binnen de sector. Daardoor wist zij inhoudelijk scherpe en prikkelende vragen te stellen. Het congres kreeg daardoor de juiste diepgang. Diana treedt op als professionele buitenstaander die vragen durft te stellen. Met haar charme en juiste tone of voice weet ze de sprekers op hun gemak te stellen en  interactie met de zaal te creëren. Ze is duidelijk pro-actief in het betrekken van de zaal bij het thema. Het programma en timing van sprekers houdt ze stipt in de gaten. 

Wij kunnen Diana van harte aanbevelen voor het leiden van congressen en seminars voor zakelijke doelgroepen. 

Met vriendelijke groet, 

Hans-Eric Vos
Senior Marketeer Marketing Commercial & Merchant Banking

Nederlandse Vereniging van Banken

Diana Matroos is niet alleen een vakvrouw - een journaliste die de juiste vragen stelt - maar met haar persoonlijkheid kan zij ook een evenement ‘dragen’. Zij presenteert met evenveel gemak een inhoudelijk debat als een showonderdeel. Daarmee is zij een complete moderator. Mede dankzij de inbreng van Diana Matroos is het symposium ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging van Banken een succes geworden.

Bart van Leeuwen
Hoofd Communicatie
Nederlandse Vereniging van Banken

Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem

Rien Nagel (RvB Rabobank), Bart Combée (Consumentenbond), Merel van Vroonhoven (voorzitter AFM) en Fried Kaanen (Koninklijke Metaalunie)

Arnoud Boot (UvA), Koos Timmermans (RvB ING), Annemarie van Gaal (ondernemer) en Gerjoke Wilmink (Nibud)

ING

Diana Matroos was namens ING tijdens de Week van de Ondernemer host en presentator van het plenaire programma en ontbijtshow voor ING relaties. Beide programma's waren succesvol. Diana is zeer professioneel, bereid zich goed voor, je kunt prettig met haar samenwerken en is erg betrokken. Ze heeft ons waardevolle tips gegeven om het programma beter te maken. Gasten krijgen op het podium echt de ruimte voor hun verhaal en helpt hen als ze er even niet uitkomen.

Steffen van Iersel
Senior Communicatiemanager Sponsoring, Evenementen & Brandactivation at ING

Hoofdeconoom ING Marieke Blom

ABN AMRO

Als sector banker zakelijke dienstverlening bij ABN AMRO Bank is het van belang dat de klantbijeenkomsten die we organiseren inhoudelijk goed zijn, maar ook dat het programma goed begeleid wordt. Het is deze laatste rol die door Diana uitstekend is vervuld door als dagvoorzitter bij meerdere grote seminars er voor te zorgen dat de interactie met het publiek optimaal is. Diana bereidt zich goed voor, kent de mensen die in de zaal zitten en slaagt er door haar laagdrempelige optreden in om de discussie op gang te krijgen en houden.

Han Mesters,
sector banker zakelijke dienstverlening ABN AMRO Bank

RABOBANK

Onze Rabobank heeft Diana Matroos al enkele malen gevraagd als dagvoorzitter en discussieleider omdat we razend enthousiast over haar zijn. Diana is goed voorbereid en ook inhoudelijk sterk. Ze neemt haar positie in de gevraagde rol, zonder teveel op de voorgrond te treden of onzichtbaar te zijn. Zij weet daar een goede balans in aan te brengen zo ook tussen de zeer diverse sprekers. Diana straalt, warmte, vriendelijkheid, interesse en enthousiasme uit in een mooie combinatie met zakelijkheid en goede inhoudelijkheid. Onze leden, klanten en wij waarderen haar stijl en inbreng op deze bijeenkomsten zeer.

Mark van den Broek,
Directeur Wholesale Rabobank Eindhoven-Veldhoven

STRUKTON

Op 12 september 2013 organiseerde Strukton Civiel een Innovatiedag. Een dag waar Innovatie & Inspiratie centraal stond. Diana Matroos was als dagvoorzitter een zeer gewaardeerde aanvulling op het inhoudelijke programma. Kundig en met flair wist zij het beste uit de sprekers naar voren te halen. Haar expertise als journaliste en presentatrice weet zij op een perfecte manier in te zetten. Ze is objectief en kritisch en dit heeft ons in staat gesteld om op een toegankelijke frisse wijze ons doel te halen. 

Robert Bos
directeur Strukton Civiel

Bouwgroep Dijkstra Draisma

Bedankt voor de begeleiding van ons seminar ‘wonen in de wijk van morgen’ . 

Wij kijken terug op een geweldig evenement dat op een uiterst professionele wijze door jou is begeleidt. Je was goed voorbereidt en wist een heldere lijn neer te zetten. Alle partijen konden ‘hun’ verhaal vertellen, maar kregen kritische vragen. Op de juiste momenten werd de discussie verscherpt of geremd. Met humor wist je het publiek te binden. Iedereen heeft een leuke dag gehad, waarover we nog steeds complimenten krijgen. In de toekomst hopen we weer van jou diensten gebruik te mogen maken, nogmaals hartelijk dank.

Folkert Linnemans
Manager Innovatie at Bouwgroep Dijkstra Draisma

Exact Partner van het Jaar

WORKRATE (OVER LUSTRUM IN HET RIJKSMUSEUM IN AANWEZIGHEID VAN COMMISSARIS NEELIE KROES)

In de Engelse taal, Europese regelgeving inclusief een Commissaris van het Europees Parlement, relaties op topniveau die elkaars concurrenten zijn, specialistisch taalgebruik.... Diana Matroos heeft ons op kwalitatieve wijze haar veelzijdigheid laten zien. Met een goed gevoel voor de gewenste toon en sfeer. Een toevoeging aan het lustrum van onze organisatie.

Directie Workrate,
Michiel Muller, Eelco Wiertsema en Jop Wolff

Rijksmuseum met eurocommissaris Neelie Kroes

CAREER GENERATORS

“Ik heb Diana Matroos verschillende keren mogen ervaren als dagvoorzitter bij seminars. Wat mij onmiddellijk aansprak in haar verschijning en professionele aanpak is haar prettige uitstraling, haar onomstotelijke kennis van zaken en het feit dat ze de geïnterviewde, maar ook het publiek niet laat wegkomen met een makkelijk antwoord of nog erger, geen antwoord. Ze vraagt pittig door, maar komt er altijd mee weg doordat ze weet waar ze het over heeft en haar charme, en dus niet haar ego, de weg effent naar een verdieping in het gesprek. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

Patricia Becker,
directeur/oprichter van Career Generators, netwerk organisatie die topvrouwen begeleidt bij hun carrière vragen (voormalig directeur Kelly Services Benelux )

BNR/FD Werkgeversdebat voor Centraal Beheer

Diana is een voortreffelijke dagvoorzitter en gespreksleider. Wat me opvalt, is haar natuurlijke stijl van presenteren en vragen stellen. Onbevangen en in een goede verbinding met de mensen in de zaal alsook met de sprekers. Vlot en sprankelend. Inhoudelijk is ze goed voorbereid; stelt kort en scherp de vragen en vraagt door waar nodig. Zeer professioneel en plezierig met haar samengewerkt tijdens het BNR/FD Werkgeversdebat 2018. Mede door haar inbreng hadden we een kwalitatief hoogstaande bijeenkomst met veel mooie en goed bruikbare uitkomsten.

Jack Hommel,

Centraal Beheer, Directeur Bedrijven

BOVAG

Tot in de puntjes voorbereid om de finesses van het onderwerp en van de sprekers te kennen, scherp, ad rem en gevoel voor de belangrijke momenten in de discussie. Zo hebben wij Diana Matroos in actie gezien bij onze dataconferentie met landelijke stakeholders en veel media-aandacht op 12 april jongstleden. Zij heeft de discussie naar grotere hoogte gebracht met de juiste vragen, maar ook met charme en met een kwinkslag om het publiek steeds betrokken te houden bij het debat. Diana Matroos heeft voor ons het debat naar een grotere hoogte gebracht, waardoor wij terugkijken op een geslaagde conferentie. Deze samenwerking met Diana Matroos was voor het eerst en zeker niet voor het laatst.

Peter Niesink, directeur van BOVAG 

Data discussie in de automotive sector

Debat met interactie

MKB Nederland

De lancering van ‘De staat van het mkb’ van afgelopen november was ons derde event dit jaar met als host Diana. En dit keer met niemand minder dan HKM Koningin Máxima als gast op de eerste rij! De hal van onze eigen Malietoren vormde de locatie; deze was voor de gelegenheid omgebouwd tot mini-theater.

Diana had in het verleden al bewezen zich niet uit het veld te laten slaan door hoogwaardigheidsbekleders, zoals de premier van ons land. Wij kunnen nu concluderen dat zelfs een protocollair bezoek als dat van onze Koningin hier geen verandering in brengt. Met de haar kenmerkende professionaliteit en charme heeft Diana onze bijeenkomst tot een hoger niveau weten te brengen. Het leek alsof de Koningin dit heeft willen onderschrijven met een spontane quote in de microfoon.

Leendert-Jan Visser
Directeur Verenigingszaken
VNO-NCW – MKB-Nederland

Klaar voor de dag

Koningin Maxima en andere genodigden

Directeur CBS en directeur MKB

CEO Tom Tom

Koningin Maxima en de voorzitter MKB

Het draait om de ondernemers

Randstad

Diana Matroos was in april 2015 dagvoorzitter en presentator van het jaarlijkse evenement de Randstad Award. Aan de uitreiking van de Award aan de aantrekkelijkste werkgever van Nederland liggen uitgebreide onderzoeken ten grondslag. Om de onderzoeken op een juiste wijze te duiden voor de aanwezigen is het van belang om je op voorhand goed in te lezen en voor te bereiden.

Randstad kijkt terug op een erg geslaagd evenement. Diana toonde zich een vakvrouw door de complexe inhoud op een losse wijze naar haar hand te zetten en het evenement als geheel te dragen. Onderdeel van het programma was een debat over de arbeidsmarkt van de toekomst. Zowel in voorbereiding, het afstemmen met de debaters, als in uitvoering was het debat een waardevol onderdeel van het totale programma. 

Joost Heeroma
Woordvoerder Randstad Nederland

Reiant Mulder, algemeen directeur bij Randstad Nederland

Hypovak

Diana Matroos is meer dan een dagvoorzitter. Ze doet meer dan op het podium de doorloop van de dag bewaken, de sfeer maken en de vragen stellen die moeten worden gesteld.

Zij denkt mee als het moet en zorgt er voor dat in het programma de accenten worden gelegd waardoor de aanwezigen een event ervaren dat hen bij blijft.

Richard Neve, eventmanager HypoVak

HET Hypotheekcongres van het jaar

Detailhandel Nederland

Met een heel goed gevoel kijken we terug op ons jaarlijkse congres Retailpoort, dat mede dankzij Diana Matroos een groot succes is geworden. Diana is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze voorzag ons van bruikbare tips tijdens de voorbereiding en dacht mee over de invulling van het programma. Als dagvoorzitter voor een publiek van ruim 400 mensen stond ze haar mannetje. En ook de rol van discussieleider tijdens één van de deelsessies ging haar goed af, met een pittige discussie tussen de deelnemers tot gevolg. Haar charmante en professionele invulling van de rol als dagvoorzitter gaf het congres de uitstraling die we voor ogen hadden. Diana is met recht een dagvoorzitter met female flair! 
 

Suzanne van de Graaf 
Woordvoerder
 Detailhandel Nederland 

Voorzitter Detailhandel Nederland, Jan Meerman

Flevopenningengala

Voor het 2e lustrum van het Flevopenningengala, 14 februari 2014, hebben wij Diana Matroos gevraagd voor de presentatie van de ondernemersprijzen. Gedurende 3 uur heeft ze meer dan 450 gasten meegenomen in de verkiezingsuitslagen en hebben de gasten, genomineerde en winnende ondernemers kunnen genieten van de wijze waarop Diana het officiële gedeelte heeft gepresenteerd. Diana wist de juiste vragen aan de ondernemers te stellen, was goed voorbereid en  combineerde een zakelijke en charmante uitstraling en aanpak waardoor het Flevopenningengala mede daardoor een groot succes is geworden. 

Saskia Davids
Projectbureau Flevopenningen

Minister van Economische Zaken Henk Kamp

Fenedex Export Event

Diana Matroos was in november 2013 dagvoorzitter tijdens het Nationaal Export Event waarbij zo'n duizend ondernemers te gast waren in het WTC te Rotterdam. Ook in april 2014 was Diana moderator en dagvoorzitter van de (jubileum) bijeenkomst Trends in Export van export organisatie Fenedex en kredietverzekeraar Atradius. Beide evenementen heeft zij met veel kunde en vaardigheid geleid. Het is duidelijk dat zij zich zeer goed voorbereid en begrijpt wat het doel van de bijeenkomst is en de vertaalslag kan maken naar de onderneming. Dit resulteert in goede vragen aan sprekers, panelleden en deelnemers, die hierdoor (nog) beter tot hun recht komen. Kortom Diana is een zeer professionele en sympathieke moderator die een waardevolle toevoeging levert aan een event en teven de logistiek en tijdsplanning van een event niet uit het oog verliest.

Bart Jan Koopman
Algemeen directeur Fenedex

Debat met panel, fotograaf Maurice Mikkers

Voorzitter Fenedex Ad van Hamburg

FFF

We hebben Diana leren kennen als een dagvoorzitter die haar zaken terdege voorbereid. Met enkele stellingen wist ze de panelleden tot duidelijke uitspraken te bewegen die de discussie ten goede kwam, waarbij de panelleden ook voldoende mogelijkheden kregen om hun standpunten naar voren te brengen. Middels prikkelende vragen wist ze ook de deelnemers in de zaal actief bij de discussie te betrekken. Ook wist ze op een leuke en ontspannende manier de verbinding te leggen tussen de verschillende onderwerpen die tijdens het seminar aan de orde zijn gekomen en zorgde ze aan het einde voor een goede samenvatting die zowel de vereniging als de deelnemers tot verdere vervolgstappen aanzette. Diana doet dit op een spontane en leuke wijze, dat door alle aanwezigen als zeer positief en toegankelijk hebben gewaardeerd. Zij was op ons 50 jarige jubileumseminar met recht de olie in de motor.

Henk Menting,
voorzitter Financials for Financials

Interactie op het podium met publiek

FMM

‘Op ons jaarlijkse event voor facility managers wist Diana goed de juiste snaar te raken bij de bezoekers. Ze luistert geconcentreerd naar vragen en input uit de zaal en weet mensen echt te betrekken bij de discussie. Kortom, Diana is een vakvrouw die zich uitstekend kan inleven in een specifieke doelgroep.’

Peter van den Hout 
Hoofdredacteur FMM

Hoofdredacteur FMM, Peter van den Hout

ABN AMRO

Diana was in februari 2013 dagvoorzitter op het Full Finance / Novak / ABN - AMRO congres tijdens het World Tennis Toernooi. In haar rol als dagvoorzitter had Diana zich goed voorbereid op hetgeen momenteel in de accountancybranche gaande is. Daardoor waren haar bijdragen relevant. De vragen aan de inleiders to the point. Zodoende was het plezierig om aan de hand van Diana door het programma geleid te worden. Ook had ze oog voor hetgeen in de zaal gebeurde en greep ze op professionele wijze in als een spreker de aandacht van de zaal dreigde te verliezen. Mede door haar optreden was het een geslaagde bijeenkomst.

Jan Wietsma,
accountant/ondernemer

WTT interviews in de zaal

ABN AMRO WTT Tennistoernooi met toernooi directeur Richard Krajicek

REAAL

“Meerdere keren heeft Diana Matroos een positieve rol gespeeld bij de interne en externe events die door REAAL zijn georganiseerd. Eind 2010 trad Diana bijvoorbeeld zeer succesvol als presentator en debatbegeleider op tijdens een intermediair congres in Rotterdam; Voor de REAAL marketing en verkoop organisatie een belangrijk event waarbij REAAL haar intermediaire relaties graag optimaal wilde boeien en binden. Diana pakte haar rol op een uiterst intelligente en toegankelijke wijze op en wist de discussie en de gasten van REAAL op een prettige wijze te begeleiden. Ook tijdens een grote medewerkersbijeenkomst in Alkmaar, waarbij enkele duizenden REAAL medewerkers aanwezig waren om het jaar 2011 samen goed te starten, wist Diana de bijeenkomst op een zeer professionele wijze als presentator te begeleiden. Goed voorbereid en energiek was zij in staat de zaal aan zich te binden en de bijeenkomst tot een groot succes te maken!”

Cornelie van Bergenhenegouwen,
Directeur Marketing REAAL

Wim-Henk Steenpoorte Raad van Bestuur SNS REAAL

VBA Beleggingsprofessionals

VBA Seminar Ethiek en Integriteit: Outside in – In gesprek met de samenleving

Op 1 september organiseerde VBA beleggingsprofessionals samen met CFA Society Netherlands haar jaarlijkse seminar over ethiek en integriteit. Diana Matroos heeft het seminar uitstekend begeleid door de sprekers goed aan te kondigen, to-the-point samen te vatten en de relevante vragen te stellen. De bijdragen over uiteenlopende onderwerpen als pensioenen, gedrag, Fintech en privacy wist Diana moeiteloos aan elkaar te verbinden en de sprekers steeds op hun gemak te stellen. Tijdens een uitgebreid interview met Jeroen Dijsselbloem, gaf de minister zijn visie op de gevoeligheden die er nog altijd in de samenleving zijn: hoge verwachtingen en strenge eisen zijn de realiteit. Door Diana’s goede kennis van de uitdagingen binnen de financiële sector en haar professionele begeleiding werd het een zeer geslaagde bijeenkomst voor de ruim 200 deelnemers, sprekers én de organisatie.

Martijn Schoonhoven/Remy Guijt

Commissie Ethiek en Integriteit VBA beleggingsprofessionals

Een diepte interview met minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem

MKB Nederland: in gesprek met de premier WvdO

Professioneel, creatief, constructief, objectief, inhoudelijk, onverbiddelijk (waar nodig), charmant, pro-actief, stipt, kritisch en bovenal een plezierig persoon. Zo maar een greep uit woorden die typerend zijn voor de wijze waarop Diana Matroos haar vak verstaat. En of het nu gaat om een compleet theater vol ondernemers, zoals tijdens de Week van de Ondernemer in Utrecht, of om een relatief kleinschalige bijeenkomst rondom de Groeiagenda voor ondernemerschap in het mkb, in de Markthal In Rotterdam, Diana benadert beide soorten bijeenkomsten op de voor haar kenmerkende wijze. De aanwezigheid van onze premier doet haar daarbij niet uit het veld slaan. Integendeel. Als ondernemersclub een ondernemer om trots op te zijn! 

Leendert-Jan Visser
Directeur Verenigingszaken
VNO-NCW – MKB-Nederland

Premier Mark Rutte

Ondernemers in gesprek met de Minister-President

Voorzitter MKB Nederland, Michaël van Straalen

Yarden, de uitvaartbranche over culturen

Op 19 november 2015 vond in Studio A12 in Bunnik het tweejaarlijkse Yarden Symposium ‘De dood leeft in onze culturen’ plaats, onder de professionele leiding van dagvoorzitter Diana Matroos. Het programma bood een gevarieerd en interactief programma met interessante sprekers uit verschillende culturen. Ten behoeve van de dynamiek worden op haar advies sprekers succesvol gecombineerd en leidt zij als dagvoorzitter o.a. een persoonlijk tafelgesprek over dilemma’s en dooddoeners met een Islamitische geestelijke verzorger, een researcher en een vertrouwenspersoon van de Surinaamse gemeenschap. In samenwerking met Diana worden alle plenaire sprekers vooraf geïnterviewd. Zij is hierdoor, en door haar eigen research vooraf ten aanzien van het thema, inhoudelijk goed voorbereid en begeleidt op zeer professionele en prettige wijze de interactie tussen de sprekers en de symposiumdeelnemers. Haar manier van presenteren, journalistieke achtergrond, prettige ‘losheid’ en haar persoonlijkheid en voorkomen zorgt voor een passende en sprankelende begeleiding van en een toegevoegde waarde aan het symposium. Ze is, met haar eigen inbreng, de juiste persoon op die plek die dag. Een goede gespreksleidster die persoonlijk ook iets heeft te vertellen en heeft in te brengen. Kortom een goed gekozen vakvrouw, aldus de unanieme mening van de organisatie en de ruim 400 symposiumdeelnemers, waardoor we kunnen terugblikken op een succesvol evenement.

Derck van der Vegte, Voorzitter Hoofdbestuur Yarden

Mama Nancy, rouwdeskundige Ghanese gemeenschap

Legadex

Diana presenteerde en modereerde op zeer professionele wijze het Legadex seminar ‘Transactional Excellence’ op 7 november 2014 in het Amsterdamse Hilton. Voertaal was Engels. Het onderwerp van de middag was hoe je M&A transacties beter kunt voorbereiden en gestructureerd opvolgen. In het seminar werd veelvuldig geput uit kennis en ervaring in de Angelsaksische wereld. Met enthousiasme en kennis van zaken zorgde Diana dat de Amerikaanse, Engelse en Nederlandse sprekers werden geïntroduceerd, dat bijdragen van advocaten, investeerders en management goed uit de verf kwamen en dat het publiek actief bij de paneldiscussie werd betrokken. Wij kijken met onze gasten terug op een zeer inspirerende middag!

Luc van Daele
Owner at Legadex

Nationaal Comité 200 years Kingdom of the Netherlands

Op 30 augustus 2014 organiseerde het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk zijn vierde nationale evenement in Maastricht. Hoogtepunt van de dag was een groot internationaal congres in aanwezigheid van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima, het Belgische koningspaar, de Groothertog en Groothertogin van Luxemburg en de Duitse Bundespresident Joachem Gauck.

Het NC 200 jaar Koninkrijk heeft Diana Matroos gevraagd om dit congres, samen met Rens de Jong, te presenteren. En dit heeft zij op voortreffelijke wijze gedaan.

Ik heb Diana leren kennen als betrokken, uitstekend voorbereid en flexibel met een prettig, probleemoplossend vermogen. De technische haperingen bij de live schakeling naar andere werelddelen, tijdens het debat tussen CEO’s en zakenrelaties in het buitenland, werden door Diana op professionele en charmante wijze opgevangen.

Mede door de inzet van Diana blik ik terug op een succesvol evenement.
Ik beveel haar dan ook van harte aan!

Bercan Günel
Partner NGL International
Lid Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk

SANDD over presentatietraining

Op mijn verzoek heeft Diana de presentatiestijl en -technieken van één van mijn directieleden onder handen genomen.

In een aanal intensieve sessie’s is zij meer dan in staat gebleken om handvatten aan te reiken en persoonlijke verbeteringen aan te brengen zodat nu blijvende effecten van haar werk zichtbaar en merkbaar zijn. Diana’s confronterende aanpak van: “kijk nu eens wat je doet en luister nu eens wat je zegt”  heeft de persoonlijke effectiviteit van mijn collega enorm verbeterd en het zeer professionele traject draagt daarmee bij aan de groei van Sandd.  

Haico Meijerink
CEO Sandd

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

VEROVER NIEUWE MARKTEN

Op 10 maart jl. was Diana onze dagvoorzitter tijdens Verover Nieuwe Markten, dé bijeenkomst voor ondernemers die (starten met) internationaal ondernemen. Deze jaarlijkse bijeenkomst is een initiatief van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), MKB-Nederland en TNT.

Diana is een stralende persoonlijkheid die zich goed voorbereidt, weet waar ze het over heeft, het beste haalt uit de mensen die ze interviewt & de zaal op een positieve manier betrekt bij de discussie op het podium. 

De reacties op onze bijeenkomst waren buitengewoon positief. Diana aanwezigheid heeft hier zeker aan bijgedragen. De samenwerking met haar was erg plezierig en wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Bas Pulles | directeur Internationale Programma’s | Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

In gesprek met ondernemers

Interactie publiek

RVO MKB Nederland TNT

AMREF/TEDX over presentatietraining

Dankzij de training van Diana was Nice Nailantei, een jonge Masaai vrouw van 21, in staat om tijdens TEDxAmsterdam 2012 een sterk en zelfverzekerd verhaal te vertellen over haar persoonlijk leven en hoe ze een impactvolle verandering binnen haar gemeenschap kon bewerkstelligen. Diana's vriendelijke en sensitieve benadering maakte het verschil voor Nice. Dankzij Diana was haar speech zodanig opgebouwd dat de boodschap echt en goed overkwam. 

De TedTalk van Nice werd in Pauw en Witteman genoemd als de meest opvallende speech van TEDx dit jaar.

Mirjam Jansen op de Haar
AMREF Flying Doctors

Nice werd vanwege haar bijzondere speech uitgenodigd door de Clintons

Innovation for employment business | HRM | HR Analytics | Social Media Strategy / Implementation / Activation: Henk Ritmeester

Diana heeft een op maat gesneden mediatraining verzorgd, zorgvuldig afgestemd op mijn persoonlijke doelstellingen. 

Zij wist een plezierige en vertrouwde setting te creëren waarin vervolgens in een vlot tempo een uitdagend en goed gestructureerd programma werd afgewerkt. 

Na afloop was ik niet alleen tevreden over de realisatie van de doelstellingen die vooraf waren gesteld. Ik beschik nu tevens over een scala aan voor mij geldende 'do's and don'ts waar ik uitstekend mee vooruit kan. Een aanrader voor iedereen die zich zowel in media- als andere presentatievormen wil bekwamen en verstevigen. 

Hartelijk dank Diana. Naast de content die je biedt ben je een lekker gewoon en erg plezierig mens; Respect! We gaan elkaar zeker treffen voor een vervolg.

Anoniem over presentatietraining

"Je kan het al, je moet het nu alleen officieel maken", dat zei Diana een paar maanden geleden tegen mij. Een ogenschijnlijk eenvoudige zin, maar o zo belangrijk. Diana weet hoe ze iemand moet enthousiasmeren. Niet alleen geloven in jezelf, maar ook passie hebben voor wat je doet. Diana voelt dat feilloos aan. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring in de televisiewereld, van redactie tot presentatie, en weet daardoor wat er op verschillende niveaus speelt. Dat pakket maakt haar tot een fijne coach en heeft mij de tools gegeven om niet alleen een stap verder te willen, maar ook een stap verder te komen.

Cash Fund Awards

Ik heb het genoegen gehad om met Diana Matroos samen te werken. Wij organiseren jaarlijks een event voor de fundraising business. Dit werd altijd gehost door een van onze eigen redacteuren. Dit jaar (2013) wilden we ons event een professionelere uitstraling geven; het event diende zakelijker te worden, we wilden het naar een niveau hoger tillen. Om deze reden besloten we een professionele dagvoorzitter te vragen. Met Diana Matroos vonden we de beste professional die we voor het event hadden kunnen bedenken. Ze was precies de expert die ons event naar het volgende niveau kon brengen. Ze creëerde een mooie mix van zakelijkheid en entertainment, precies zoals we dat wilden.

De genodigden op ons event waardeerden haar professionele optreden evenzeer. Als u een professionele dagvoorzitter voor uw event zoekt kunnen we u Diana van harte aanbevelen!

Ivo de Beurs
Sales Manager

BOUWGROEP Dijkstra Draisma

Bedankt voor de begeleiding van ons seminar ‘wonen in de wijk van morgen’ . 

Wij kijken terug op een geweldig evenement dat op een uiterst professionele wijze door jou is begeleidt. Je was goed voorbereidt en wist een heldere lijn neer te zetten. Alle partijen konden ‘hun’ verhaal vertellen, maar kregen kritische vragen. Op de juiste momenten werd de discussie verscherpt of geremd. Met humor wist je het publiek te binden. Iedereen heeft een leuke dag gehad, waarover we nog steeds complimenten krijgen. In de toekomst hopen we weer van jou diensten gebruik te mogen maken, nogmaals hartelijk dank.

Folkert Linnemans

Manager Innovatie at Bouwgroep Dijkstra Draisma

Directeur bouwbedrijf Dijkstra Draisma

Mooi inspiratie over zakendoen van Tom Coronel

Volop interactie

Anoniem over presentatietraining

"Ik kon de woorden 'economische crisis' niet meer horen. Elk medium wist mij er wel van te overtuigen dat de werkloosheidcijfers er niet om liegen. De broekriem moest aangetrokken worden, en een nieuwe baan vinden als moeder van twee kinderen bleek nog ambitieuzer dan mijn eigen fanatieke carriere wensen. Althans, dat was mijn strekking van het verhaal en reden genoeg om vooral niet meer te geloven in het vinden van een nieuwe baan. En toen kwam Diana. Iemand die de nieuwswaarde van deze sombere economische boodschappen haarfijn wist te nuanceren. Op journalistieke, zakelijke en toch vertrouwde en warme wijze wist zij met één vinger op mijn zere plek te drukken. Door te luisteren, maar ook door te confronteren en te zoeken naar iets concreets. En was het vooral haar natuurlijke kennis van mens en werk die mij liet inzien dat ik eens een punt achter mijn zin moest zetten. Rust. Geloof in jezelf. Pas als jij dat doet, doet de ander dat ook. En dat werkte. Ik vond snel de baan die bij me past. Doordat ik mezelf was. Zelfverzekerd. En met een heldere boodschap. Zo simpel. En zo is het."

NATIONAAL FRANCHISE CONGRES

Diana Matroos heeft tijdens Het Nationale Franchise Congres 2011 opgetreden als dagvoorzitter. Zij heeft zich prima voorbereid op het congres en de onderwerpen die hier besproken zouden worden. Diana is erin geslaagd om een boeiende discussie tussen franchisegevers onderling op gang te brengen, mede door haar vriendelijke optreden waren aanwezigen sneller bereid aan de discussie deel te nemen.

Tiago Jurgens
Directeur First Formula BV (franchisegevers en franchisenemers)