NL EN

a journal
with
a female
flair

18/09/2014 WE ZIJN LIVE!

Met trots presenteer ik u hierbij mijn nieuwe website. Een site waar ik zelf al ontzettend veel plezier aan heb beleefd.

Het was niet alleen leuk om te maken, maar ook leerzaam. Want wat maakt nu dat jij die ene presentator, interviewer, coach bent. Het dwingt je om na te denken over je aanpak, je visie.

Daarom vindt u hier niet alleen wat ik doe voor de radio en televisie, maar ook wat ik belangrijk vind als het gaat om zaken doen. Wat u van mij kunt verwachten als u met mij in zee gaat en wat uw voorgangers vonden van mijn optreden of coaching.

En verder zal ik u hier op deze blog pagina bijpraten over zaken, die mij opvallen. Zaken die wellicht niet in mijn shows voorbij komen, maar wel interessant zijn om te delen met een publiek: verhalen die mij raken, van groot tot klein.

Voor nu nog nieuws van eigen bodem: vanaf aanstaande zaterdag presenteer ik voor BNR een nieuw programma. ZZP Café, een programma voor, door en met ZZP-ers. Meer dan 900.000 eenpitters telt de Nederlandse markt en deze groei zet alleen maar door. Reden genoeg om een markt, waar zoveel gebeurt, te voorzien van een eigen programma en zaken met deze boeiende groep mensen te doen.

Elke zaterdag live op BNR van 11.00-12.00 uur. Maar natuurlijk bent u ook van harte welkom om de uitzending live bij te wonen.

Voor nu wens ik u goede zaken!

Comment