NL EN

A CHAIRMAN
WITH
A FEMALE
FLAIR

Behalve presentator ben ik ook dagvoorzitter. Bouwend op mijn ervaring bij BNR Nieuwsradio en RTL breng ik – in het Nederlands of in het Engels – inhoud, interactie en inspiratie.

De inhoud haal ik uit een grondige voorbereiding en uit mijn werk voor radio en tv. Daar spreek ik elke dag met ceo’s en ondernemers, dus ik weet wat er speelt in het zakenleven.

De interactie ontstaat door mensen de ruimte te geven. Als anchor van een programma dat elk uur in hoog tempo het laatste nieuws brengt, ben ik niet bang voor onverwachte interrupties. Als interviewster ben ik gewend in enkele vragen tot de kern te komen. Zo kan ik maximaal gebruikmaken van het publiek. Dat helpt taaie onderwerpen tot leven te brengen, zonder dat ik de controle verlies over de tijd en de inhoud.

De inspiratie ontstaat door het beste uit de sprekers naar boven te halen. Zijn ze nerveus? Dan stel ik ze op hun gemak, zodat ook zij tot hun recht komen. Blijven ze te veel op veilig terrein? Dan schuw ik de kritische vragen niet. Ik gebruik mijn female flair en voel altijd aan hoever ik kan gaan. 

Meer weten? Lees hier mijn referenties of neem gerust contact op.