NL EN

A COACH
WITH
A FEMALE
FLAIR

Belemmert je presentatie je bij het overbrengen van de inhoud? Laat me je helpen.

Ik geloof in de kracht van authenticiteit: standaardtrainingen bestaan bij mij niet, de snelste weg naar een goede presentatie is jezelf zijn. Door met je in gesprek te gaan, probeer ik te ontdekken wat jou daarvan weerhoudt. 

We oefenen voor de camera, zonder dat er anderen bij aanwezig zijn. Ik help je een verhaal te vertellen dat boeit en overtuigt, ik geef je aanwijzingen voor het gebruik van je stem, je houding en je uitstraling. Jij bent al goed in jouw vak, ik leer je daarover te vertellen op een manier die past bij jou. Dan ontstaat vanzelf de spanning die nodig is om een publiek te boeien.

Dat lukte de Keniaanse Nice Nailtantei Leng’ete, die ik hielp met haar verhaal voor de TEDx-conferentie in Amsterdam. Als 21-jarige wist ze tijdens haar eerste presentatie in het buitenland de verbinding te leggen tussen haar schokkende relaas over de omgang met vrouwen op het Afrikaanse platteland en de context waarin we in Nederland leven. Ze kreeg een staande ovatie. Korte tijd daarna ontvingen de Clintons haar in de VS om ook daar het verhaal te doen.

Verder hielp ik een directeur van een beursgenoteerd bedrijf met de volgende stap in zijn carrière. Inhoudelijk was hij er klaar voor, maar zijn presentatie overtuigde niet. Na een dag trainen begreep hij hoe hij krachtiger kon overkomen zonder een act op te voeren. Mede daardoor maakte hij de stap naar de raad van bestuur.

Wil je ook leren overtuigend te zijn? Voelen hoe het is een zaal te boeien terwijl je gewoon jezelf kan zijn? Neem gerust contact op.